©2019 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Andere start carnavalsseizoen jubilerend R.C.S.

Geschreven: maandag 24 oktober 2016

Zoals u ongetwijfeld al gelezen of gehoord heeft, organiseert de Rijense Carnavals Stichting de start van het nieuwe leutseizoen met D’n Irste Naovond op zaterdag 5 november a.s. in café 't Rijens Vat.

Het motto van het jubileumjaar van de R.C.S. is "We gaon vur goud". De organisatie van D’n Irste Naovond is van plan om het goud zeker te gaan behalen. De naam van de avond is hetzelfde gebleven, maar de standaardformule van het Songfestival wordt dit jaar losgelaten. Omdat kapellen, muziek en liedjes onlosmakelijk verbonden zijn met carnaval roepen we alle kapellen op om samen met de R.C.S. te gaan feesten en het dak eraf te blazen.

Vanaf 20:00 uur is de zaal van café 't Rijens Vat geopend en vanaf 20:30 uur klinken de eerste carnavalsnoten door de zaal. Het publiek wordt met een aantal verrassingsacts opgewarmd, waarna langzaam wordt toegewerkt naar de presentatie van de Raad van Elf en de nieuwe Prins van 't Wringersgat. Het exacte tijdstip waarop we weten wie ons dit jaar voorop zal gaan in de Leut, laat de R.C.S. nu nog even in het midden! Dit alles hangt af van een speciale gast. Houdt het weekblad van volgende week in de gaten, want dan wordt er een tipje van de sluier opgelicht.

Kortom: genoeg ingrediënten om deze avond een gouden plak te gaan behalen! De R.C.S. nodigt u van harte uit om het nieuwe leutseizoen feestelijk mee in te luiden. Wilt u de social media vóór zijn en als eerste weten wie de nieuwe Prins van 't Wringersgat is? Kom dan op zaterdag 5 november naar 't Rijens Vat.