©2019 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Prinsenpresentatie: Trots nodigen wij uit om deze kanjer te presenteren!

Geschreven: maandag 31 oktober 2016

Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar. Dat van het haar is figuurlijk, maar de leeftijd is echt van onze mooie Rijense Carnavals Stichting. Daarom nodigen wij je uit voor een feest, zoals er nog nooit één is geweest!

Zaterdag 5 november aanstaande is het dan eindelijk zover. Dan zal bekend worden wie de nieuwe Prins van ‘t Wringersgat is. Of misschien is het een oude Prins. Eentje met grijs haar en die weet waar je de mosterd haalt. Nog een paar dagen wilde verhalen en geruchten. En dan zal het duidelijk zijn of het pak gegoten zit.

De Prinsenpresentatie vindt zoals gewoonlijk plaats in café 't Rijens Vat, waarbij om 21:11 de Prins met een spectaculaire show bekend gemaakt zal worden.

Na deze ceremonie is het podium aan kapellen en de deelnemers van de festival acts, en gaat het dak eraf ! Binnen de Rijense Carnavals stichting zijn diverse commissies aan de slag gegaan met de voorbereidingen van een festival act. De show zal o.a. worden gevuld met acts van de Raad van 11, de dames van de Raad  en nog vele anderen.

Het beloofd een mooie avond te worden, een avond die symbool staat als opening van het nieuwe carnavalsseizoen dat we met zijn allen weer uitgebreid zullen gaan vieren. Wilt u hiervan ook deel uit maken?

De avond is openbaar. Dus als u live de onthulling van het grote geheim wilt meemaken? U bent van harte welkom. De avond begint om 20:30 uur. De zaal is open vanaf 20:00 uur.

We zien elkaar aanstaande zaterdag !!