©2019 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Vader en dochter heersen over het Wringersgatse carnaval 2016-2017

Geschreven: donderdag 24 november 2016

Prins Jan-Willem d’n Irste wederom Prins van het Wringersgat.

Op zaterdag 5 november organiseerde de Rijense Carnaval Stichting bij café 't Rijens Vat haar Irste Naovond en presenteerde de nieuwe Prins, Prins Jan -Willem d'n Irste (Jan Willem v.d Bulk) met Adjudant Marco Riemslagbaas en Hofdames Nathalie Starink en Ingrid Martens.

Ook werd naast de Raad van Elf de nieuwe Veldwachter bekend gemaakt, Pascal Kort en de nieuwe Nar, Xander van de Ven. Wat terug gekeerd is in het Gevolg is het Hangijzerinneke! Deze rol wordt vervuld door Ilona Grauwmans.

Zondag 6 november werd er in Cultureel Centrum de Boodschap het nieuwe Jeugdgevolg bekend gemaakt! Na een geslaagde middag met het 1e optreden van de Dansmariekes werd de Jeugdraad bekend gemaakt. Dit jaar is door het kinderpubliek gekozen tot Prinses, Anne v.d. Bulk. Samen met haar Adjudante, Nar, Politie, Raad van Elf en Dansmariekes gaan zij, net als het Groot gekleed Gevolg een fantastische carnaval tegemoet! De RCS feliciteert iedereen met haar of zijn titel.

Grote dank aan Hoofdsponsor Rabobank Tilburg EO. Maar ook aan alle andere sponsors die dit weekend mede mogelijk hebben gemaakt.