©2019 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Opnieuw een debutant in het Wringersgat!

Geschreven: donderdag 01 december 2016

Sauwelaars op volle sterkte!

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen is de voorverkoop van de sauwelkaarten gestart en zelfs al op vrijdag en zaterdag uitverkocht. Voor donderdag 12 januari 2017 zijn er nog kaarten verkrijgbaar. Een sauwelkaart geven aan vrienden of familie voor de feestdagen is een super “lach” cadeau.

Maar waarom is sauwelen nu zo leuk? En waarom mag u dit niet missen? De uitspraak "lachen is gezond" kent u vast wel. De sauwelavonden zijn avonden waarop humor voorop staat, er is dan toch niets leuker dan dit om samen met vrienden of familie een sauwelavond te bezoeken.

Oppersauwelaar 2016, Hans Mallens zegt: “Sauwelen is zo leuk om te doen. Het publiek komt om te lachen. Als ik dat kan laten gebeuren door de tekst die ik zelf verzonnen heb, dan heeft het publiek een top avond. En ik ook. Om een avond samen met andere sauwelaars te vullen, en daar waar nodig elkaar bij te staan, is fantastisch om te doen. Zo ook de spanning op zo’n avond om op te komen en af te moeten wachten of het lukt. En als het dan lukt, bingo! Kortom, niks leuker dan sauwelen”.

We zijn dan ook trots dat we 7 acts met maar liefst 8 enthousiaste sauwelaars kunnen aankondigen!
We zijn erg blij te kunnen melden dat we ook dit jaar een debutante hebben in de persoon van Miranda de Hoon. Maar niet alleen Miranda zal de ton betreden, ook zal het duo Peter Starink en Annelie Reuser wederom samen de ton betreden. Op deze avonden gaat u ook genieten van Hans Mallens, Ans Geerts, Lia Willemen, Henny Zwanen en Piet Reinieren. We wensen Miranda en alle andere sauwelaars heel veel succes met de voorbereidingen.

Wilt u ook vanuit een comfortabele schouwburgstoel genieten van een sauwelavond en/of een kaart cadeau willen geven, bestel dan nu online kaarten via www.deboodschap.nl. Kaarten voor dit geweldige spektakel zijn ook te koop bij Cultureel Centrum de Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen. Kaarten geven toegang tot de zaal, er is geen stoelreservering mogelijk. De kaartjes kosten €11,- per stuk. De Boodschap is rookvrij, voor de rokers is er een buitenpatio beschikbaar. Na het sauwelen kunt u in een carnavaleske sfeer onder het genot van een drankje en gezellige muziek met de sauwelaars napraten over hun act. Kortom, meer dan de moeite waard om langs te komen en te genieten van de sauwelacts, de kapellen en natuurlijk onze Prins Jan–Willem d’n Irste met zijn gevolg.

Wij danken hoofdsponsor Sauwelen 2017; KIN Makelaars en Assurantiën en de Jumbo voor het beschikbaar stellen van de prijzen en natuurlijk de overige sponsoren die het sauwelen mede mogelijk maken.

U bent deze avonden van harte uitgenodigd.