©2019 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Prins TOON d’n Irste

Geschreven: dinsdag 14 november 2017

Het Wringersgat heeft een nieuwe Prins! De RCS stelt met trots aan u voor; Prins Toon d’n Irste, alias Ton Paymans. Ton Paymans zit al 18 jaar bij de RCS Raad van Elf, is vicevoorzitter geweest bij de Raad van Elf en heeft ook bij het Protocol van de RCS gezeten, daarnaast is hij twee jaar Adjudant geweest bij Prins Jaap d’n 2e. Prins Toon d’n Irste weet de ins en outs van het carnavalsgebeuren.

Kortom… een Groot carnavalshart en Groot carnavalsgevoel.

Prins TOON d’n Irste

Samen met zijn Adjudant Frank Raaijmakers, Hofdames Inge Engelvaart en Nicole van de Sande en groot Gevolg gaan ze voorop in de leut in het Wringersgat en gaat hij voor het motto:

We draoie ut dak eraf!

Adjudant Frank Raaijmakers is zes jaar geleden bij de Raad van Elf gekomen en is vijf jaar voorzitter van de Raad van Elf. Een taak die hij er “gewoon” nog even naast doet. Een regelaar eerste klas!

Nu de grote steun en toeverlaat van Prins Toon d’n Irste.

Hofdame Inge Engelvaart is drie jaar geleden hofdame geweest bij Prins Jaap d’n 2e. Daar heeft ze kennis gemaakt met Ton. Zij zijn sinds die tijd hele goede vrienden van elkaar geworden, dus Toon zijn keuze voor Hofdame was al snel gemaakt.

De andere Hofdame is Nicole van de Sande en is de nieuwkomer binnen dit gezelschap. Als eigenaresse van Camping d’n Mastendol verzorgde zij afgelopen twee jaar samen met haar man Bob de Prinsenmaaltijd in het restaurant van de camping waar iedereen meer dan welkom is. Ook dit jaar zal het prinsendiner weer bij d’n Mastendol plaatsvinden. Nicole is samen met Inge een mooie aanvulling van het prinselijk gevolg.

De RCS feliciteert Prins Toon d’n Irste met deze op het lijf geschreven functie en uitaard ook de Adjudant, Hofdames en Groot Gevolg. Ook wil de RCS de Hoofdsponsor van het carnavalsseizoen 2017-2018, Gotcha Audiovisueel/ Entertainment/ Multimedia, bedanken voor het vertrouwen in de RCS.