©2020 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Voorverkoop Sauwelavonden 11-11 om 11.11 uur

Geschreven: woensdag 07 november 2018

Het eerste weekend staat voor de deur! Wie zal de nieuwe Prins worden van het Wringersgat?
Plakt Prins Toon d’n Irste er met zijn Adjudant en Hofdames er nog een jaartje achteraan?
We zullen het zien op 10 november. Vanaf 20.00 uur zal de spanning stijgen in ’t Rijens Vat, Julianastraat 112, te Rijen. U bent van harte uitgenodigd voor een sfeervolle feestavond.

Ondertussen gaan de voorbereidingen voor het sauwelen 2019 ook door.
“We Vermaecken ons Kunstelijk” is het nieuwe motto van carnavalsseizoen 2018-2019 met als hoofdsponsor Westphal Kunststof Kozijnen Fabriek & Café-Eeterij ’t Vermaeck.

Tijdens de sauwelavonden op 10, 11 en 12 januari 2019 zult u ook zeker vermaakt worden.
De RCS bedankt alle sponsoren, met speciaal dank aan evenement sponsor voor het sauwelen Kin Makelaars en Kin Assurantiën. Allen hartelijk dank voor het vertrouwen in de RCS.

De Sauwelaars hebben al meerdere keren een gezamenlijke bijeenkomst gehad. Reeds hebben wij u ook voorgesteld aan de nieuwe debutante Marie Claire Schut. Samen met Ans Geerts, Hans Mallens, Frank Hermens, Miranda de Hoon, Mike van Gool en Werner van Looy bent u gegarandeerd van een fantastische entertain avond vol lachsalvo’s.

Wilt u ook genieten van deze avonden ben er dan snel bij. De kaartverkoop start op 11-11-2018 om 11.11 uur. Kaarten voor het Sauwel spektakel zijn online te koop via www.ccgr.nl of bij de Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen.
Kaarten geven toegang tot de zaal. LET OP, er is een stoelreservering!
De kaartjes kosten €11,- per stuk. De Boodschap is rookvrij, voor de rokers is er een buitenpatio beschikbaar.

U bent van harte uitgenodigd.