©2020 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Geschreven: maandag 28 januari 2019

Zaterdag 2 februari organiseren wij ons Prinsengala.

Kom alvast voorproeven van carnaval 2019 bij ‘t Vermaeck! Met het motto “We Vermaecken ons Kunstelijk” van onze Hoofdsponsors, Gebr. Westphal Kunststof Kozijnen Fabriek en Café-Eeterij ’t Vermaeck gaan we er een fantastisch feest van maken.

Prins Toon d’n Irste, de 15e Prins van het Wringersgat, zal met zijn gekleed Gevolg elf Brabantse Prinsen op deze avond verwelkomen.

Wij zijn verheugd dat vele Prinselijke Hoogheden inclusief gekleed Gevolg en Hofkapel ons bezoeken. Zij komen uit de volgende Brabantse Gemeentes; Etten -Leur, Gilze, Goirle, Molenschot, Teteringen, Tilburg, Ulvenhout, Waalwijk, Zevenbergen en Vliegbasis Gilze Rijen. Uiteraard zijn ook de RCS Ex-Prinsen van de partij.

 

In de Grote Spiegelzaal wordt gestart met een kapellen rodeo en in het café worden de Hoogheden door Prins Toon d’n Irste officieel ontvangen.

Na het protocollaire gedeelte zullen de Kapellen in het café hun vrolijke tonen ten gehore brengen. In de Spiegelzaal draait de DJ gezellige feestmuziek tot in de kleine uurtjes.

 

De Rijense Carnaval Stichting hoopt u te mogen begroeten bij Café-Eeterij ’t Vermaeck, Rijksweg 115, Rijen.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. Gratis entree.