©2020 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Prins Frank d’n Irste is de nieuwe prins van het Wringersgat!

Geschreven: maandag 11 november 2019

Het Wringersgat heeft een nieuwe Prins! De Rijense Carnaval Stichting stelt met trots aan u voor; Prins Frank d’n Irste, alias Frank Raaijmakers. Prins Frank d’n Irste weet vele ins en outs van het carnavalsgebeuren en heeft een Groot carnavalshart.

Samen met zijn Adjudant Robbert Kloosterman, Hofdames; Marcia Veldhuis en Lisette Bouman gaan ze voorop in de leut in het Wringersgat.


Prins Frank d’n Irste van 't Wringersgat 

Maar Prins Frank d’n Irste en zijn Klein Gevolg gaan niet alleen voorop in de leut.
Assistent Adjudant Bjorn Govaerts, die als rol heeft om het operationeel protocol te ondersteunen, wat hij samen gaat doen met Veldwachter Pascal Kort, sluiten zich ook aan in de leut. En niet te vergeten natuurlijk zijn het Hangijzerinneke, de Nar en de leden van de Raad ook van de party. Met het motto “We draoien deur” zullen zij het carnaval in Rijen 2019-2020 laten bruisen.

Prins Frank d’n Irste van 't Wringersgat

De RCS feliciteert Prins Frank d’n Irste met deze op het lijf geschreven functie en uiteraard ook de Adjudant, Hofdames en Groot Gevolg.

Tot slot wil de Rijense Carnaval Stichting Remco Stads van Café ‘t Rijens Vat, hartelijk bedanken voor de wederom overweldigde gastvrijheid. Groot dank ook aan Blaaskapel Saomegevat. We hebben genoten van jullie sfeer makende muzikale noten!!


Ook een dank aan Goliath Entertainment voor het licht en geluid en dank aan Freek Tolsma voor de foto’s.Volg ons op facebook onder Rijense Carnaval Stichting of op www.carnavalrijen.nl.