©2019 - www.carnavalrijen.nl
RCS Privacybeleid

Carnavalskrant ‘t Hangijzer

Geschreven: donderdag 05 februari 2015

Vanaf woensdag 4 februari 2015 zullen vele vrijwilligers van de Rijense Carnaval Stichting de straat op gaan om de carnavalskrant ’t Hangijzer rond te brengen. Dit jaar staat de krant weer bomvol met leuke foto’s en stukjes geschreven door mensen uit carnavalsverenigingen, kapellen en wagenbouwers van groot tot klein.
Weet u nog niet wat u gaat doen met carnaval? De programma’s van Prins Jaap d’n Tweede en Jeugdprins Sooike, met locatie en aanvangstijden, vindt u terug in de krant. U hoeft dus niets te missen van het geweldige feest!

Ook voor de kinderen is er in de krant weer een special deel gereserveerd waarin de Jeugdburgemeester, Prins Sooike, deelnemers van de optocht en nog vele anderen ons meenemen in hun verhaal. Dit jaar staat er bovendien een leuke kleurwedstrijd in de jeugdkrant waarmee mooie prijzen zijn te winnen.

Uiteraard willen wij onze sponsors in de krant, die doormiddel van hun advertentie de RCS een warm hart toedragen en daarmee het carnaval in ’t Wringersgat mede mogelijk maken, heel hartelijk danken. Met deze steun in materiële of financiële vorm en samen met alle vrijwilligers gaan we er dit jaar weer een groot feest van maken, want ook dees joar “trekken we ut dur!”

 

De vrijwilligers komen van woensdag 4 februari tot en met zaterdag 7 februari bij u langs. De carnavalskrant ‘t Hangijzer is een gratis uitgave, maar we hopen dat u zo vriendelijk wil zijn om een vrijwillige bijdragen in onze collectebus te doen. Hiermee zorgt u er mede voor dat het volwassen- en jeugdcarnaval in ‘t Wringersgat met haar optochten, tradities en leut kunnen blijven bestaan. Bent u niet thuis, dan zullen we de krant bij u in de bus doen en heeft u en nee-nee sticker op de deur dan zullen we hier rekening mee houden en geen krant bij u afgeven. Wilt u toch graag een exemplaar hebben of heeft u de krant gemist dan kunt u deze bij alle supermarkten in Rijen, vanaf zaterdag 7 februari 2015, gratis ophalen.